Идея за подарък

ПОДАРЪК ЗА ЖЕНА

Posted On октомври 29, 2015 at 9:22 am by / No Comments

подарък за женаАко ваша приятелка, позната, роднина, колежка или любимата половинка има повод и се колебаете относно избора на подарък, ние сме насреща! За да ви помогнем да доставите радост, да изненадате и развълнувате дамата, сме подбрали най-поръчваните подаръци. Не забравяйте, че жените сме емоционални и се вглеждаме в детайлите! Затова избирането на най-подходящият подарък, е наполовина свършена работа. Останалата част са: * опаковката, която задължително трябва да е красива и в тон с повода; * поднасянето, за което наблегнете на емоционално пожелание от сърце; и не на последно място * цветя и (или) бонбони, които чудесно допълват подаръка. Разгледайте нашите 5 TОП ПОДАРЪKA ЗА ЖЕНА:

* БУКЕТ ОТ БОНБОНИ: За всички дами, любителки на качествения шоколад, т.е. за почти всяка представителка на нежния пол, е истинско удоволствие за сетивата да получи прекрасен букет от ръчно-изработени цветя, със топяща се шоколадова сърцевина. Изберете най-подходящия за вашата половинка, приятелка, роднина или колежка: ** Червен букет с „Рафаело“, ** Шоколадова Фантазия, ** Шоколадов букет виелица, ** Кошница с минзухари, ** Лалета с „Рафаело“.

* РОМАНТИЧЕН ПОДАРЪК: Това са предложения, специално за вашата любима или съпруга, които акцентират върху любовта ви. ** 100 причини за любов, ** „Обичам те“ на 100 езика, ** Шоколадови пожелания, ** Любовна кутия .

 

* БИЖУ, КУТИЙКА ЗА БИЖУТА: Едва ли има жена, която да не харесва бижута и луксозни кутии, в които да събира съкровищата си… Разгледайте нашите предложения: ** Перла на късмета, ** Комплект 5 перли на късмета, ** Бижутерийна кутийка – яйце,** Бижутерийна кутийка – жаба, ** Бижутерийна кутийка – слончета, ** Бижутерийна кутийка – бухали и мн. др.

* РАМКА ЗА СНИМКА: За жените, както и за мъжете рамката, с добре подбран кадър в нея, е сантиментален подарък, съхранил любим спомен. Изберете от: ** Рамка за 3 снимки, ** Рамка – сърце, ** Златста рамка с цветя, ** Албум за снимки FAMILY, **Кутия за снимки и др.

* ЧАША: Универсален подарък, който ще напомня за вас всеки път, когато се ползва. Разгледайте: ** Чаша със столче с надпис „Истинска жена, за която няма невъзможни неща“, ** Твоята чаша, **Стриптийз чаша за коктейл и др.

След като получихте достатъчно полезни съвети, относно избора на най-подходящ подарък за жена, сме сигурни, че ще оберете овациите! Желаем ви успех!

 

Сподели:

Вашият коментар

0
    0
    Количка
    Вашата количка е празнаОбратно към магазина