Идея за подарък

ПОДАРЪК ЗА ИМЕН ДЕН

Posted On октомври 29, 2015 at 9:41 am by / No Comments

ПОДАРЪК ЗА ИМЕН ДЕН – РЪЧНО-РИСУВАНА БУТИЛКА ВИНО С ИКОНА

ИконаПредставяме ви едно наистина уникално решение за подарък, ако сте решили да изненадате ваш близък за имен ден. Да не забравяме, че е добре, да подарите нещо лично, притежаващо добавена стойност, красиво отвън и качествено отвътре. На високите изисквания, които поставяме отговаря ръчно рисуваната бутилка вино икона. Сама по себе си тя е изработена по технология, която я превръща в уникат. Можете да прецените по снимките, колко ефектен подарък избирате, но ви уверяваме, че на живо ще останете още по впечатлени. Важно е също да подчертаем, че съдържанието на тази прекрасна бутилка е първокачествено, отлежало, 4-годишно, червено вино, сорт Каберне, произведено от италианска винарна с традиции. Това ви гарантира, че ще впечатлите и най-изискания вкус.

За да има подаръкът завършен вид, ви предлагаме подходяща опаковка: кутия за вино, кутия за вино с ретро принт, както и по-луксозните дървени кутии с аксесоари, с прибори, с аксесоари и шах. Ако подготвяте колективна изненада за именник, можете да добавите към ръчно-рисуваната бутилка вино – дървена поставка за 3 бутилки.

Предлагаме на вашето внимание бутилки с икони на няколко светци: * св. Георги, * Дева Мария с Младенеца, * св. Николай, * св. Димитър, * св. Стефан, * св. Йоан, * Архангел Михаил, * св. Мина, * Исус Христос;

 

 

 

 

Сподели:

Вашият коментар

0
    0
    Количка
    Вашата количка е празнаОбратно към магазина